perjantai 4. toukokuuta 2007

Artist Trading Cards....






Joo elikkäs ensimmäiset väsäsin.. ei niisrä kylläkkään tullu kummosia mutta suuntahan on tästä vaan ylöspäin. Sekä ottakaa huomioon että en eilen edes tienny mikä koko atc on! Kivä näitä tosiaan oli värkkäillä. Katotaan josko viikonlopun kuluessa saisi muutamia muitakin aikaan ja voisi sitten vaikka harkita vaihtoa! No katotaan nyt.
Aika vaaleen punasetha niistä tuli! Mutta sattu nyt oleen ton väristä kartonkia käden ulottuvilla. Noi tarrakuvat on puolestastaan jääny ystävänpäivä korttien värkkäilystä yli!




Jee nyt on tosiaankin sitten viikon loppu edessä. Mitähän kivaa sitä keksisi!? Haluttas lähtä kattoon miehen veljen vasta valmistunutta taloo. Matkaa olis 200km suuntasan. Vähän sekin mietityttää että miten menee se matka ton tyttären kanssa. Ei olla vielä niin pitkää reissuu tehty. Tosin eipä siinä varmaan tuu mitään ongelmaa kun lähtee päikkäri aikaan. Autossa kumminkin nukkuu. Hirvee talokuume olis itelläkin. Asutaan nyt tälläisessä "väliaikais" talossa joka on minun mummola. Tarkotus olis jossain vaiheessa (jos minulta kysytään niin pian) rakentaa tohon viereen uus. Alkaa meillä tää tila loppuu kesken. Haaveina olis joskus oma huone johon sais kaapit täyteen askartelu kamoja ja pöydät ompelukoneille. Sekin laskee jo ompelemisen intoa kun koneet on kaapissa ja ne täytyy aina kasata tohaon keittiön pöydälle. Kun olis oma pöytä missä ne sais olla aina esillä eikä haittais ketään.Tälläisiä mietteitä tällä kertaa.






2 kommenttia:

Hiekkaoliivi kirjoitti...

Hyvältä näyttävät nuo ATC-kortit! Niihin on kätevä laitella juuri esimerkiksi kaikkea muusta askartelusta ylijäänyttä materiaalia. :)

Sandy
hiekkaolii.vuodatus.net

Iitta kirjoitti...

Kiitos sandy! :)