lauantai 5. toukokuuta 2007

Innostusta olisi mutta...

Jaksamista ei. Päätä särkeny koko päivän. en ees muista millon olis viimeksi ollu pääkipee.


Neitillä oli taas joku ihme kiukku tempaus illalla. Ei millään meinannu rauhottuu nukkuun. Nukahti hetkeks mutta sitten aina heräs.. Mikä lie ollu.. Ja lisäks on vielä alkanu herään kahesti yössä syömään, aikasemmin heräs vaan kerran. Pari yötä nukkuin jopa kokonaan.

No nyt ollaan tosiaan alettu kiinteitä maisteleen ja tänään jopa "oppi" syömään taikka siis nielemään eikä vaan työtele kielellä pihalle! Jee! Jospa se sitten tois pituutta yö uniinkin.

Eilen tosiaan ajattelin että olisin tänään värkkäilly niiden atc korttien parissa. Taisin hurahtaa niihin!!! Ideoita pyörii päässä mutta en oo mitään tosiaan saanu aikaseksi. No anopille tein äitienpäivä kortin. Tosin en oo varma sittenkään annanko tätä vai teenkö vielä uuden.
Tää tuleva äitienpäivä on myös mun eka äitienpäivä. Saa nähä muistaako mies. Parempi olis kyllä muistaa. Muistuttaa en aio. Nää kortitkin tei vähän sillai huomaamattomasti. Kysy kyllä et mitä teet ja sanoin et äitienpäivä korttei. Siihen se sit kysy et millon on ja sanoin. Jospa olis laittanu korvan taakse. Tai turpiin tuli! :)

No osko sitä huomenna olis sitten virkeempi ja saisi enemmän aikaseksi!





Ei kommentteja: