tiistai 8. toukokuuta 2007

Porkkanaa nam!

Tänään sitten otettiin neitille uudeksi mauksi porkkana. Olipa kyllä tosi hyvää. Aikaisemmin saanut maissia ja perunaa.. Täytyy kyllä itekkin myötää että mauttomia ovat.

Porkkana peruna sose oli siis tosi nam! Ihana katella kun niin mielissään toinen söi.

Meidän sänky on ihan per... molemmilla aina aamulla ihan paikat jumissa.Vitsit ostetaan kyllä uus sänky het kun on mahollista.. Tosin näillä tuloilla se saadaan varmaan sadan vuoden päästä!!! :( Eikä kyllä yhtään auta et neiti pyörii siinä keskellä millon mitenkin päin ja ite saa sitten sen mukaan asentonsa kattoo. No iteppähän se on siihen keskeen opetettu nukkumaan. Tai ei sitä kyllä tarvinnu opettaa. Jotenkin salakavalsti se siihen jäi. Vaikkakaan en kyllä varmaan osais nukkua enää ilman sitä. Äitin oma pikku tuhisia. Ihanaa aamulla herätä jokelteluun ja hymyihin.
Tänään Venkku muuten räkätti ekaa kertaa ääneen.. siis ihan kunnolla. Mä olin sille ruokaa lämmittämässä ja mies siinä sille siitten pelleili. Mahtavan kuulosta.



Koskapa tänään on ollu meillä siivous päivä ei oo mitään tuotoksia kuvattavaksi. Niimpä laitam meijän toisesta kissasta kuvan. Viuhti annettiin nimeksi mutta Rontti siitä sitten tuli. Killit on meillä mamman omia mussukoita tosin aika ajoin aiheuttavat harmaita hiuksia. Toisesta kissasta laittelen sitten joku toinen päivä kuvan. Toisen kissan nimi on muuten Tiuhti. Jep samat kun muumilaaksossa! ;)

Nyt täytyis alkaa ottaa ittee niskasta kiini ja ruveta laittaan ristiäis kuvat albuumiin. Saatiin kummilta sellanen tina(?) kantinen albumi. Mutta jotenkin en oo vaan saanu aikaseksi. Kuvat vaan lojuu tuolla. Ja tämä on oikeesti aika ihmeellistä minulle koska rakastan valokuvia ja yleensä heti saatuani laitan ne paikoilleen.

Ei kommentteja: