torstai 17. toukokuuta 2007

Verhoja..

Toissa päivänä alkoi lopullisesti kyrsiä noi meidän verhot. Niimpä tie vei kohti kangaskauppaa ja uusia verhoja. Asuste kangas puolelle en tällä erää katsonutkaan. Olisi siellä kumminkin joku kangas mulle huutanu et osta mut. Niimpä suoraan verho/sisustuskangas puolelle.
Ja sopiva kangashan sieltä löytyikin. Siitä tulee kapat joihin tulee ne purjerenkaat; joista siis pujotetaan tankoon. Laitan kuvaa sitten kunhan saan ne valmiiksi. Ovat siis renkaita vaille valmiit. Oli erittäin ystävällisen olonen myyjä ja vaikutti asiansa osaavalta... mutta kotonapa huomasin että se nauha millä käännetään se yläreuna niin oli sitä mitannu parikymmentä senttiä liian vähän. Kyllä otti päähän. Saapi multa palautetta kunhan seuraavan kerran sinne meen!!! No onneks sain kumminkin sen laitettuu vaikka nauhaa puuttukin. Harmittaa silti todella varsinkin kun meiltä on matkaa tonne kauppaan et siellä ei niinvain piipaheta hakemassa lisää!!!

Tässä siis kuva Verho kankaasta.
Sitten ompelin Venkulle haalaripökät. Kaavat Ottobre 3/2007. Tosin kaava oli sortsi malli. ite sovellin ja jatkoin lahkeet pitkiksi ja lisäsin kuminauhan. Kuva on taas vähän huono ja pökiä ei oo edes silitetty kuten varmaan huomaa. Alle sovittelin bodya (ihan kaupasta ostettuu.) Housuista tuli mun mielestä kivan kesäiset. Ovat ohutta puuvilla kangasta. Pääntien, olkaimet ja taskun huolittelin vinonauhalla kääntämällä.
Mut nyt täytyy lähtee tytön kanssa 4kk neuvolaan. Kirjottelen sitten varmaan päivemmällä/illemmalla kuulumisia sieltä.

Ei kommentteja: