perjantai 18. toukokuuta 2007

Neuvola kuulumisia

4kk lääkärineuvolassa ollaan sitten käyty. Miinus käyrällä neiti kasvaa. Mutta hyvin tasaisesti. Hieman on vaan keskivertoa pienempi. Mutta hei eihän kaikki voi olla samankokoisia. Painoa oli 5260g ja pituutta 61.6cm. Kaikki muukin oli ok! Kovasti lääkäri täti Venkkua käänteli ja väänteli ja vatvo eikä toinen onneks ollu moksiskaan. Lonkkia väänteli pitkän aikaa oikeen kahteen otteeseen mutta ei niissä sitten ollut kuulema mitään. Suloiseksi ja terhakkaaksi vauvaksi kutsui.
Korvat olis tarkistanu kun nuhaisia ollaan oltu jo pitemmän aikaa mutta oli niin vaikkuset ettei nähny. Pitää käydä ostaan suihketta (jonka nimeä en nyt muista) ja sitä laittaa viikonajan korviin. Sitten jos on nuhanen niin käydä uudelleen näytätyttämässä.

Nyt kävi sitten niin että kun alettiin sitä luumua antamaan niin eipä peruna taho sitten kelvata ollenkaan. Perunat sylkee pihalle mutta luumua söis niin paljon kun vaan antais! Täytyy varmaan ostaa jotai muuta kasvissosetta joka olis hiukan makuisamapaa kun toi maissi peruna taikka kukkakaali peruna. Katotaan mitä sieltä kaupasta löytyy.

Ei kommentteja: