maanantai 21. toukokuuta 2007

Varpaat

Venkku löysi varpaansa toissa päivänä! Voi sitä ihmetystä. Siis onko nää mun! Ihanan näkönen kun toinen tutkiskelee. Muutaman kerran on jo pottuvarvas suuhunkin asti ylettynyt. (olisipa itse yhtä notkee!!!)
Kylelleen kääntyy muttei ihen oo hoksannu miten mennään masulleen asti. Mahoton vilskkäy puuhamatolla kun kädet ja jalat vispaa! Samoin kun ollaan hoitopöydällä vaipan vaihdossa niin ei meinaa enää saada vaippaa paikoilleen kun niin viuhtoo! :)

Kasvis sosetta kävin neitille ostamssa. Ja se uppoo. Elikkäs siinä on sitten ilmeisesti tarpeeksi makua. Elikkäs sekin ongelma ratkasitu.

Venkun vaatekaappi pitäs alkaa siivoon kun on taas pieneks jääneitä vaatteitä. Äkkii se kasvaa. Leveys suunnassa vattetu mahtus vielä hyvinkin kun on sellanen hoikan mallinen mutta pituus loppuu. Täytyis ruveta neiteille ompeleen kesä vaatteita.

Verhot on möskin nyt valmiit ja ikkunassa. Ei niissä purjerenkaiden laitossa loppujen lopuks ollukkaan niin suuri homma kun ekaks ajattelin. Ja tulipa niistä kyllä hienot. Just sellaset kun halusinkin. (pitää koittaa kuva laittaa tänne sitten myöhemmin.) Nyt kun tulis vielä se uusi sohva!! Sitä ootellessa!!

Ei kommentteja: