lauantai 12. toukokuuta 2007

Vihdoinkin!!

Käytiin tänään ostamassa uusi sohva. Vihdoinkin. Tuo entinen veteleekin viimeisiään. Viikon sanoivat toimitusajaksi. Että sitä ootellessa. Ja mä kun oon niin pirun kärsivällinen etten sitten millään malttais oottaa. Kaikki pitäs saaha heti, tai vieläkin nopeemmin!! :)

Venkun masu oli tänään kovalla. Liekkö johtunu niistä porkkanoista vai mistä. Mutta porkkanat jätettiin nyt tauolle ja lisättiin ruokavalioon luumu. Jospa se pitäs masun pehmeellä. Oli se luumu muuten tosi hyvää neitosenkin mielestä. Ihan suuttu kun annos loppu. Ei ekalla kerralla uskalla kovin paljoo antaa.

Tänään pääsin sitten VIHDOINKIN myös kangas kauppaan. Jihuu.. Olisin halunnut ostaa kaupan tyhjäksi. No Järki sentään pysy mukana.. Tai lähinnä tilin saldo rajotti. Mutta ihanii kankaita sieltä lähti mukaan. Tänään sitten ompelinkin jo kietaisu mekon ja "pitsipöksyt" Venkulle. Kaavat uusimmasta 3/2007 Ottobresta. Tuli tosi kivat vaikka ite sanonkin. Tosin päällä en oo vielä käyttäny. Kuvat laitan tänne sitten kun saan otettuu ja purettuu koneelle.

Ei kommentteja: